Hjemme igjen...

Hei!

I dag sto vi opp tidlig for å dra hjem til Oslo igjen. ÅÅ! Forresten! I går var det påskeaften og jeg hadde en fantastisk sistedag i Hafjell! Jeg sto på ski, lette etter påskeegg og møtte "The Main Level"!! Jeg tok en tur innom hotellet deres og fikk også sett litt hvordan de har det inne i hotellrommene, Hihi!

Før vi kom helt hjem i dag, plukket vi opp beste venninnen min som bor i Flekkefjord, men var i Oslo i påskeferien. Hun ble med hjem til oss, og vi hadde det utrolig gøy! Hadde ikke møtt hun på lenge, så det var utrolig godt å møte henne igjen!<3 Vi var ute ganske mye.. Vi spilte fotball, så hvordan det hadde blitt i barnehagen vi gikk i, hadde vannkrig osv. Vi var inne litt også, da så vi litt film, spiste og snakket. Nå er det bare en dag igjen med ferie :-( Jeg har i hvert fall hatt en FANTASTISK påske, med mamma i Hafjell<3


Hva har du gjort  i påsken?

-klem Andrea!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

drakulaura11

drakulaura11

10, Oslo

musikk, dans og venner er livet!

Hei!<3 Jeg er en jente fra Oslo, som elsker å synge og danse. Spiller håndball, piano og fiolin, og ELSKER sjokolade! Her skrier jeg om hverdagen min, og alt som faller meg inn:-) -klem Andrea!

Kategorier

Arkiv

hits