Demokrati<3

Hallo!<3


Jeg skal begynne med å fortelle om dagen min også skal jeg fortelle om en skolesak, som er veldig viktig for meg.


I dag hadde vi gym i siste time på skolen, og etter det dro jeg hjem. Hentet fiolinen min, og dro på fiolin. Så var det hjem å spise middag og slappe av litt før piano.

Etter piano gikk jeg til skolegården for å leke med noen venner.

Over til en sak som engasjerer meg ved skolen akkurat nå. Et epletre som står i skolegården som hele skolen er veldig glad i, skal bli hugget ned.

               Mange lekeapparater det ligger mange minner i har blitt fjernet og byttet ut med nye ting, eller bare blitt fjernet.

De har allerede hugget ned et tre mange kalte "Totoro treet", og nå skal de fjerne epletreet også. Altså det høres litt teit ut, det er jeg klar over, men der aner ikke hvor

mye de har forandret eller fjernet. Og dette er ikke bare et epletre, det er også klatre treet vårt. Mange barn leker i dette treet, og det har barn gjort i over 100år!

Det er et gammelt tre og betyr veldig mye for veldig mange!

Det som er fint er at nesten alle barna på skolen engasjerer seg i dette og lager plakater, rober går i tog, samler inn signaturer og best av alt: vi gjør dette sammen!

Vi elever gjør dette helt uten hjelp fra voksne, og vi skal til og med prøve å tilkalle media! Vi bryr oss så mye om dette treet!<3

Det er ikke skolen som har bestemt dette, med kommunen og de som eier skoleplassen. I tillegg skal SFO pusses opp, og treet står rett ved.

Men ingen vil at SFO skal pusses opp, så det er ikke noe vits.. Vi er veldig glade i treet, og det er godt å se at alle jobber sammen.

-klem Andrea!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

drakulaura11

drakulaura11

10, Oslo

musikk, dans og venner er livet!

Hei!<3 Jeg er en jente fra Oslo, som elsker å synge og danse. Spiller håndball, piano og fiolin, og ELSKER sjokolade! Her skrier jeg om hverdagen min, og alt som faller meg inn:-) -klem Andrea!

Kategorier

Arkiv

hits