Gjestebloggere

GOD KVELD, Andrea sine lesere!!!!

Dette er Andrea sin storesøster og kusine som blogger på bloggen hennes. Jeg, storesøster, har dratt med meg Andrea og Yngvil, vår kusine, på en faretruende reise fra Østre Gausdal til Toten badeland hvor vi prøvde så godt vi kunne å ikke dø. Det var, mildt sagt, mye undervannsstrømmer som tok oss med til ukjente farvann.

Vi gjorde et cheer nummer i vannet, hvor Andrea falt pladask på ræva etter et mislykket forsøk på å være flyer. Yngvil og jeg, de perfekte basene, plukket henne opp og kastet henne på hodet ut på det dypeste farvannet med svært lite strømmer, men mange ukjente fiskearter!!! Stakkars, forslåtte og forskrekkede Andrea kom hylende opp på land, men vi ga oss ikke!!! Vi tok tak i henne, én arm og ett ben hver, og så var hun på stupebrettet (5 meter´n altså) og plutselig tok hun en backflip og landet på....ryggen. Men det var et godt forsøk :)

Og stakkars Yngvil da... eks-cheerleader, eks-jazz danserinne og eks-hesterytter, ble så overveldet av alt dette at hun skulle ta en a lá Andrea: hun tok sats, løp bortover stupebrettet og tryna....hun sklir som en gås og tipper over kanten... PLASK!! Så lå hun på bunnen sammen med et par tenner.

 

Alt i alt var dette en perfekt familietur. Vi fikk god tid til å tenke over dagen i bilen, hvor jeg øvelseskjørte og pappa, som en ufokusert og uengasjert kjørelærer, diskuterte mine dårlige kjøreevner..spesielt når det kom til å kjøre i rundkjøringer og kjøre generelt i den riktige fartssonen. Jeg må innrømme at jeg kjørte i 100 km/t når det var 80 sone.

 

I går var det en spektakulær dag: VI DRO TIL McDONALD´s!! *jafs, jafs, nom nom, nam nam* *slurp!* *RAP!*  Anbelafes virkelig å ta en tur dit, spesielt når det er 200 hundre stykker i kø før deg, og du har ikke spist noe siden klokken 10, og da er klokken 16.30!!! Men...det som virkelig virkelig VIRKELIG!! anbefales, er en kjempekald, kjempenydelig Frappé caramel :)  NAM NAM NAM *SLURP! RAP*

 

I morgen er vår siste dag sammen... *snufs* men vi overlever nok. om jeg da ikke dør på utveksling...eller Yngvil stryker med mens hun stepp danser :) ha en god sommer!!! :D

( Dette var et tulle innlegg, og det eneste som var sant i dette innlegget er at vi var på McDONDADL´s i går, og Toten Badeland i dag) HIHI!

 

 
-klem Yngvil og Tina-Yumin :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits